Benieuwd naar de waarde van je oude stripboeken?

Waarde tweedehandsstrips

Oude strips verkopen en daar geld mee verdienen, dat hangt samen met de staat en waarde van je tweedehandsstrips. Stripboeken moeten quasi in goede- of nieuwstaat zijn. Ongelezen strips zonder enig kreukje of krasje zijn het meeste waard. Dit zien we ook in andere verzamelgebieden (speelgoed in doos, ongebruikte postzegels enz.).

Oude strips in quasi nieuwstaat

Heb je tweedehands strips in huis, bel ons dan gerust voor een schatting. Want de vraag is: wat is quasi nieuwstaat en welke waarde hebben je oude stripboeken dan? Wel, als je strips er quasi ongeschonden uitzien, dan heb je geluk. Bevatten je oude strips kreuken, scheuren, tape of is er in geschreven… dan daalt de waarde.

Tweedehands strips voor veel geld verkopen

Aan stripsverkopen.be kan je tweedehands strips voor een eerlijke prijs verkopen. Vooral stripboeken van eind jaren ’40 - begin jaren ’50 zijn veel waard. Strips van de tweede helft van de jaren '50 en later kunnen een verzamelwaarde hebben indien in nieuwstaat.

Goed om weten: wij verplaatsen ons binnen België en Nederland. Heb je een complete verzameling strips die je wil verkopen? We komen aan huis voor verzamelingen!

Vraag een schatting